За да разберете по-добре чувствата на партньора си, е важно

...
За да разберете по-добре чувствата на партньора си, е важно
Коментари Харесай

Целувки по различни места от тялото – ключ към тайните мисли на мъжа и жената

За да разберете по-добре възприятията на колегата си, е значимо да проучите смисъла на целуването на разнообразни места. Чрез нежни жестове и докосвания мъжете неумишлено приказват за връзката си с партньорката. Имайки поради всички нюанси на сходни милувки, към този момент не е нужно да гадаете на маргаритка, с цел да разберете дали мъжът ви обича или не.

Психологията на целуването ще даде отговори на тези въпроси.

Значението на целуването за дамите и мъжете

Според известния психолог Гордън Галъп информацията, която човек получава по време на целувка, оказва доста въздействие върху по-нататъшното развиване на сантиментална връзка.

За дамите

За дамите такива нежни прояви на обвързаност са нужни, с цел да се проучват достолепията и минусите на мъжа. Благодарение на целувката, дамата подсъзнателно се убеждава, че мъжът я желае и е подготвен да й бъде правилен.

По време на ласките дамите обръщат огромно внимание на дишането на колегата, както и на усета на устната му празнина. Ако мъжът не премине този „ тест за валидност “, той не трябва да разчита на интимни връзки и по-нататъшно развиване на връзките.

 За мъжете

За мъжете смисъла на целувката не е толкоз значимо. Предимно те преглеждат тези милувки като:

Обмен на хормонална информация

Един тип ролева игра, която ще докара до завършения в леглото

Жените в действителност не се интересуват по какъв начин сътрудникът им се целува. За тях главното е прелюдията да приключва с фамилиарност. След сватбата младежите губят желанието да целуват жена си, тъй като „ крепостта “ към този момент е превзета, а интимността е налична 24 часа в денонощието. При дамите ползата не изчезва, заради което на тази основа постоянно пораждат спорове при фамилните двойки.

Видове целувки и тяхното значение

Целувките са необикновен тип любовна игра, която освен оказва помощ да се отпуснете, само че и да увеличи равнището на хормона на насладата. Има доста разновидности. Техниката на осъществяване и смисъла на целувките се образува от отношението на самите сътрудници.

Целувка с отворени и затворени очи

Най-често целувките се вършат със затворени очи, само че има и изключения. Обикновено хората не придават значение на това, само че техниката на осъществяване на милувки би могла да опише доста за връзката в една двойка.

Целувка по устните с отворени очи

Целувка по устните с отворени очи значи, че сътрудникът или не знае по какъв начин да се целува вярно, или не има вяра на половинката си. Освен това сходна техника на целуване може да демонстрира, че обичаният човек е в този миг в мислите си някъде другаде. Влюбените би трябвало да приказват между тях от сърце до сърце, с цел да отстраняват повода, която пречи на цялостното потапяне в чувствения развой.

Целувка със затворени очи и с език

Ако сътрудниците се целуват със затворени очи и с език, това значи, че те са обединени в едно цяло, с цел да получат същински възторг.

Страстна целувка на разнообразни места

Чрез буйната целувка на разнообразни места, човек е в положение освен да съобщи цялата гама от усеща, които е мъчно да се опише с думи, само че и да разсъни мощно предпочитание.

Има доста горещи техники, само че следните знойни милувки се смятат за най-често срещаните:

Силна и дейна целувка, сходна на вампирската

Демонстрира мощно предпочитание за владеене на колегата. Често влюбените по този метод „ отбелязват “ половината.

Френска целувка

Принадлежи към категорията на дълбоките устни милувки, защото благодарение на езика влюбените изследват устата си. Това е най-честата въведения към фамилиарност. Френска целувка с език значи, че сътрудникът не може да се нарадва на обичания човек, пристрастеността гълтам съзнанието му.

Вакуумна целувка

Тя може да бъде по едно и също време нежна и буйна. За такава целувка е особено, че устните на обичания са привлечени. Трябва да се извършва деликатно, с цел да не изпитва болежка партньорката, в противоположен случай целувката няма да й хареса. Вакуумната демонстрация на усеща се смята за знак на флирта. Страстното увеличение на ретракцията предизвика възбуденост, по тази причина тази техника се употребява, когато желаете да се сближите с колегата си и да преминете към ново равнище на връзки.

Целувка по врата

Стимулирането на тази ерогенна зона с меки устни и леко ухапване предизвика увеличение на интимното предпочитание. Ако мъж целуне жена по врата, то той има намерение да има нейното тяло.

Нежна целувка по носа, очите или ухото

Нежните целувки в носа постоянно се употребяват от майките, с цел да развеселят дребните деца. Подобни прояви на внимание демонстрират предпочитание да развеселите обичания.

За да показват благоговейни усеща, мъжете употребяват целувки по очите. Това е най-искреният жест. Ако мъжът целуне дама по очите, това значи, че желае непрекъснато да я защищава и закриля.

Нежните докосвания до ушите на момичето демонстрират желанието на момчето да се сближи, в това число в съкровен смисъл.

Целувка по слепоочието, рамото или коляното

Най-често мъжете целуват на тези места, с цел да изразят поддръжка и с цел да показват доверие. Подобна обвързаност се употребява основно от двойки, които имат връзка отдавна. Никой няма да прояви такава деликатност към първия човек, който срещне.

Въпреки че рамото е открита област, рядко се случва мъжете да целуват дамите в тази област. По принцип тази целувка се употребява, с цел да покаже грижа, обич и любов към дамата. Придружена е и от жест – леко поглаждане по косата.

Подобна е обстановката и с коляното. Ако един мъж на среща целува жена в тази област, това значи, че той се отнася с нея като татко, подготвен е да реалокира планини за нея. За подобен мъж е значимо неговото „ малко момиченце “ да не изпитва никакви неналичия.

Целувка по челото, гърба  и върха на главата

Ако мъж целуне гърба на дамата, това значи, че е очарован от нейния разум и тяло. Човекът счита дамата за пример за хубост, за велика съблазнителка, само че в това време и за умен човек. Често след целувки по гърба мъжът гладко се придвижва към гърдите, врата и устните.

Според психолозите, в случай че мъж целуне жена на върха на главата, такава целувка алармира за хвалба и горделивост.

Когато мъж допре нежно челото на дамата, този жест показва прикрито предпочитание да покровителства. Такава целувка символизира също грижа, любов и безгранична деликатност.

Целувка по корема или пъпа

За мнозина целувката по корема е обвързвана с интервала на бременността, защото по време на бременността таткото най-често целува майката на бъдещото си бебе на това място. В тази връзка целувките по пъпа и корема са индикатор за неосъзнатото предпочитание на мъжа да стане татко. Ако целувката стане по-страстна, тогава задачата на мъжа е да стигне до „ неразрешения плод “.

Целувка по гърдите

Целувка по гърдите значи, че мъжът желае освен физически контакт с дамата, само че и духовна непосредственост. Такива милувки могат да демонстрират, че сътрудникът желае да направи прелестно усещане на дамата, показвайки своите интимни умения и благоприятни условия. Той се пробва по разнообразни способи да направи всичко за обичаната си. Това важи изключително за целувките по гърдите, които включват хапане и игра с език.

Целувка по бузата

За мнозина целувката по бузата е просто другарски привет. Но все пак, сходен жест може да приказва за разнообразни подсъзнателни стремежи и усеща:

Целувка по бузата на дамата алармира, че мъжът желае да я опознае по-добре

При двойка подобен жест демонстрира, че сътрудникът цени връзката

Такава целувка може да се пояснява и като знак на почитание

С леко олизване по лицето може да демонстрира съществуването на нежни платонични усеща

Докосването на устните до ръката на дамата

Ако мъж целуне вътрешната или задната част на ръката на дамата, това значи, че демонстрира желанието си да бъде наоколо и да я пази. Тази тактичност е желана от някогашни гаджета, които мечтаят да си върнат приятелката.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР