За да поддържате стройна фигура, по-добре да заложите на яйцата

...
За да поддържате стройна фигура, по-добре да заложите на яйцата
Коментари Харесай

Яйцата са най-здравословната закуска за фигурата

За да поддържате стройна фигура, по-добре да заложите на яйцата за закуска, предлага диетологът Майкъл Моузли, който уточни най-полезните и най-вредните закуски за фигура в материал на Daily Mirror.

 

Диетологът счита, че навикът да започваме деня с яйца е ключът към отслабването. При това те могат да бъдат приготвени по всевъзможен метод. Специалистът изясни изгодите от яйцата с високо наличие на протеини, витамин В и селен. Той увери, че продуктът не покачва равнището на холестерола в кръвта.

Варени, рохко сварени, бъркани или не, яйцата ще ви оказват помощ да се чувствате по-сити за по-дълго в съпоставяне със зърнените храни или препечения самун , сподели Моузли. Той предложи да добавите лук и гъби към омлета, тъй като първият има доста потребни пробиотици, а вторият съдържа витамин D. Спанакът, чесънът и куркумата също могат да бъдат отлични добавки.

 



 

За тези, които желаят да избегнат напълняване или намаляване, Моузли поучава да не прибавят лоен бекон към яйцата. По-добре е да изключите тестените произведения сладкишите от закуска, защото те съдържат доста калории и съвсем не носят изгода на тялото.

 



 

По-рано Майкъл Моузли сподели, че плодовете не всеки път са потребни за намаляване и назова най-вредните от тях. Според специалиста в мангото, пъпешите и ананасите има прекалено много захар. 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР