За да демонстрира нагласите на американските, а глобалните потребители спрямо електрически автомобили,

...
За да демонстрира нагласите на
американските, а глобалните потребители
спрямо електрически автомобили,
Коментари Харесай

Първи поглед към електрическото SUV на FORD

За да показва настройките на американските, а световните потребители спрямо електрически коли, от FORD са провели изследване, резултатите от които демонстрират всеобщо виждане за това, електрическата подвижност ще замести класическите оферти с мотор с вътрешно горене.

В същото време обаче, проучването демонстрира и съществени терзания сред потребителите, като единствено 19% от американците биха се доверили на изцяло електрически автомобил при лоши атмосферни условия, а единствено 28% биха предпочели да употребяват електрически автомобил, вместо кола с ДВГ, в случай че би трябвало да предприемат пътешестване по неотложност.

Други любопитни резултати от проучването са тези, че единствено 18% считат, че електромобилите могат да бъдат по-бързи от колите с ДВГ, а единствено 13% биха предпочели електрически автомобил, когято им се налага да теглят ремарке или каравана.

За да поуспокоят потребителите, от FORD разпространиха първото видео на изцяло новия и 100% електрически SUV модел на компанията, който е въодушевен от класиката Mustang.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР