За четвърти пореден път днес 15 септември ще бъде отбелязан

...
За четвърти пореден път днес 15 септември ще бъде отбелязан
Коментари Харесай

Почитаме паметта на загиналите мотористи

За четвърти следващ път през днешния ден 15 септември ще бъде маркиран Денят в памет на починалите мотористи и в поддръжка на потърпевшите мотоциклетисти. Това е годишно събитие. То обичайно се организира в третата неделя на месец септември и тази година ще е на 15 септември. Партньор в самодейността е ГДНП – Министерство на вътрешните работи, оповестяват уредниците.

" Ще се съберем в доста български градове и ще покажем на хората, които сме обичали и уважавали, че те не престават да са в сърцата ни и да са с нас. Мирно, добродушно и с почит ще почетем паметта на починалите ни другари, братя и сестри. Ще дадем кураж и на потърпевшите мотоциклетисти, и на роднините и околните на починалите. Защото ние сме с тях - тяхната борба е и наша борба, тяхната тъга е и наша тъга.

Кръвната война по българските пътища продължава. И през миналата година от този свят си отидоха доста български мотоциклетисти. Заминаха там, където мото сезонът е безконечен. А нас ни оставиха със счупени сърца и безсилни…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР