За четвърта поредна година се провежда конкурсът ПРОМЯНАТА, организиран от

...
За четвърта поредна година се провежда конкурсът ПРОМЯНАТА, организиран от
Коментари Харесай

Още седмица и малко се набират идеи за ПРОМЯНА

За четвърта поредна година се организира състезанието ПРОМЯНАТА, проведен от " Нова Броудкастинг Груп " и фондация " Reach for Change България ". С него се търсят хора и цивилен организации с хрумвания за обществени действия и предприемчество, които имат капацитета да трансформират животи. Този път фокусът на дейностите би трябвало да е в помощ на децата.

В състезанието могат да вземат участие физически лица и организации с нестопанска цел, които имат проекти за обществено дружество, идея, самодейност или въобще концепция за трайно възстановяване на живота на децата в България. Срокът за кандидатстване изтича на 18 юли 2017 година - идващия вторник.

Тази година общо пет души или организации ще бъдат избарни за спечелили в състезанието. Един огромен победител ще получи финансиране за концепцията си в размер на 30 хиляди лева, а други четирима финалисти ще могат да се възползват от помощта на ментори, бизнес консултанти и медийно отразяване за реализирането на плановете си. Двама от финалистите, получили най-вече гласове в стадия на онлайн гласуването, ще бъдат продкрепени също и с по 15 000 лева

Сред финалистите в предходни години са да вземем за пример съдружие " Ре-Акт ", фондация " Заслуша се " и съдружие " Онкоболни и другари ", за които " Дневник " е разказвал.

Още информация за състезанието и изискванията за кандидатстване тази година има на уеб страницата на " Нова телевизия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР