За чертвърта поредна година на 29 март 2018 г. (четвъртък)

...
За чертвърта поредна година на 29 март 2018 г. (четвъртък)
Коментари Харесай

Утре ще се проведе безплатна детска творческа работилница "Моята първа икона"

За чертвърта поредна година на 29 март 2018 година (четвъртък) от 11:00 ч. в залата на регион „ Възраждане “-СО на бул. „ Александър Стамболийски “ 62 ще се организира безвъзмездна детска креативна работилница „ Моята първа икона “, оповестяват.

Събитието се провежда в навечерието на Възкресение Христово от регион „ Възраждане “-СО и фондация „ Етнопалитра “ и е част от Програмата „ Първи стъпки към Бога “ за запазване на българските обичаи и християнските полезности.

Ще се изнесе и къса лекция на тематика: „ История и символика на православната икона и нейното канонично изписване. Значението на Възкрасение Христово за православните християни “ ще изнесе Негово Високо Благоговейнство ставрополен иконом и нравствен надзирател на Софийската митрополия Ангел Ангелов.

В креативната работилница ще се включат кметът на регион „ Възраждане “ Савина Савова, секретарят на МКБППМН на регион „ Възраждане “ Цветанка Петкова, ръководителят на фондация „ Етнопалитра “ Пепа Илиева, преподаватели и посетители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР