За БСП победата няма алтернатива. Ситуацията изисква да покажем хъс

...
За БСП победата няма алтернатива. Ситуацията изисква да покажем хъс
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Инатът на ГЕРБ да довършат мандата отблъсна хората

" За Българска социалистическа партия успеха няма опция. Ситуацията изисква да покажем хъс и страст ", сподели водачът на Българска социалистическа партия – София в отчета си пред XIV Конференция на организацията.
Първата част от съвещанието се организира в онлайн среда „ Искреното ми предпочитание е хората да видят в Българска социалистическа партия витална и изпълнена с решителност партия. Ние, в Софийската организация, сме потвърдили и на гласоподавателите, и на нашите съперници, че умеем да реализираме резултати. Резултати, които ни дават самочувствието на сполучлива партия. Партия със стратегическо виждане, която умее да предлага работещи решения “, посочи Паргов. По думите му до момента ГЕРБ не бил в толкава слаба и в неизгодна позиция. „ Инатът им, непременно да довършат мандата в допълнение отблъсна хората. Ето за какво, ние сме длъжни да победим ГЕРБ и няма да имаме опрощение, в случай че не го сторим. Не поради самоцелната победа, а поради всичко, което се случва в България и на българските жители през последните години “, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия – София.
 Калоян Паргов от Българска социалистическа партия: Българските медици заслужават реверанс Калоян Паргов от Българска социалистическа партия: Българските медици заслужават реверанс
Борбата на българските лекари с подлия вирус COVID-19 продължава, макар намалелия брой на инфектирани и тежко заболели към този миг. М...
В разбора си на обществено-политическата конюнктура той означи, че в изискванията на най-дълбоката и всеобхватна рецесия от Втората международна война насам, надалеч по-ясно личи всестранното занемаряване на България, която по критерия човешко развиване заема последно място в Европейския съюз. „ Проличават също систематичните пороци и недъзи на управнически модел на ГЕРБ - партията, довела страната ни до просешка сопа “, сподели Паргов. Той посочи, че поради епидемиологичната конюнктура ще е предизвикателство да се откри подобаващ сурогат на обичайните форми за пропаганда. „ Целият ни физически и интелектуален запас би трябвало да бъде концентриран точно в тази тенденция - нашите хрумвания, полезности и послания да доближат до най-широк кръг от гласоподаватели. Софийската организация има задоволително сили и самочувствие да извърши тази задача “, безапелационен бе Калоян Паргов.
Председателят на столичната организация на Българска социалистическа партия се спря на това, че днешното съвещание на Градската конференция се организира с изменен състав. „ В резултат на пояснение на устава, от делегатския състав отпаднаха приятели, с които сме водили не една и две борби през годините “, посочи той и добави, че някои дейности на националното управление в последно време будят неразбиране. „ С илюзията, че подхванатата кадрова чистка ще ни направи по-силни и по-мобилизирани, може да се разделим доста скоро. А опитите, занапред да се трансферира отговорността за възможен неуспех на изборите, намирам за безпочвени “, съобщи Калоян Паргов. Той разясни, че е призовал засегнатите делегати, с които са почнали мандата на актуалната конференция, да одобряват взетото решение и да се съобразят с него, като се отстранят непринудено от делегатските сформира на районните и на градската конференция. „ Познавам ги от години и нямам никакво подозрение, че те с всички сили ще работят и този път за победа. Но не мога да премълча, че методът е неверен, даже непочтен “, съобщи Паргов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР