За Близнак задължително медицинска помощ.Ако се чудите дали се нуждаете

...
За Близнак задължително медицинска помощ.Ако се чудите дали се нуждаете
Коментари Харесай

Вижте коя зодия се нуждае спешно от психотерапевт

За Близнак наложително здравна помощ.

Ако се чудите дали се нуждаете от здравна помощ, прочете кои зодии би трябвало да се поучават с психотерапвт, и кои няма потребност да прибягват до такива крайни ограничения.

Овен
За него – не, за околните му!
Той е пробивен, целенасочен и нападателен. Избере ли си цел, може да принесе в нейна жертва какво ли не, в това число ползите на фамилията и детето. Когато му писне, не помни. И се трансферира на идната си пристрастеност. В това време фамилията и детето, които към този момент са се примирили с предходното състояние, внезапно се оказват на прага на лудостта. Нищо от това, за което са се борили, само че са изгубили, не важи към този момент! Ето за какво на околните на Овена най-често им е необходим психотерапевт. А на самия агресор може да помогне малко йога – за усмиряване и укротяване.

Телец
Ако е с разрушено сърце
Телецът е постоянен човек. Може да си я кара с десетилетия с подтиснат яд като клокочещ гейзер. Но и неговото дебелокожие има граници. Ще избухне, в случай че извършите следните неточности – в случай че го обвините в нещо, за което в действителност е отговорен, в случай че му натяквате за гаф от предишното или в случай че е в положението “носорог пред снимачен екип ”, а вие му налеете масло в огъня. За Телеца, който в моменти на гняв е тъкмо като вманиачен с картечница, тези прояви работят лечебно. А доктор за душата му е необходим само, когато страда от разрушено сърце.

Близнаци
За тях двамата – психиатър
Душата на всеки Близнак нормално се населява от високоинтелигентна двойка, която най-често е на друго мнение по всички въпроси. Един психотерапевт самичък не може да се оправи, когато отсреща му са Близнакът и неговият близнак. Освен в случай че самият терапевт не страда от раздвояване на личността – тогава ще беседват на равна нога. Близнаците са нервни и свръхчувствителни, страдат от проблеми със съня и хранителни разстройства. Това ги докарва до тежки положения, които единствено с психотерапия няма по какъв начин да бъдат оправени. Трябва им психиатър.

Рак
Не незабавно, а непрестанно
Раците са изтъкани от паники и терзания, гарнирани с присъщите им обезверение и песимизъм. В прорез с тези напълно не осигуряващи нравствен комфорт качества е идеализмът, от който страда всеки втори представител на този знак. Сблъсъкът на идеализма с преждеизброените качества, както и съвсем всекидневното му развенчаване от естествения ход на нещата от живота, слагат представителите на този воден знак в режим на непрекъсната гръцка покруса. Затова те са хората, които несъмнено се нуждаят постоянни визити при психотерапевт.

Лъв
По-скоро му би трябвало циганка
Лъвът е естествен човек и му се случва да му потънат гемиите. Дори може да изпадне в огромна драма. Когато Лъвът страда, всички са наясно, изключително виновниците за тъгите му. От тези положения съумява да се извади самичък, без терапевти. Единственото, от което Лъвът се нуждае повече, в сравнение с от слънцето, въздуха и водата, това са похвалите. Ако не е съумял да си вербува тим другари клакьори, значи е време да си наеме циганка, която да върви около него и да каканиже безпочвени ласкателства: “Като принцеса си хубава, ма, како, дай в този момент пет лева… ”

Дева
Имат си други способи
Всяка Дева си знае по какъв начин да се самоизлекува от простуда, махмурлук, болен корем или засегнато самочувствие. При пронизано сърце ползва двойна доза от тайните си илачи и всичко си идва на мястото. Никакви полуобразовани човеци не могат да й обяснят на нея, Девата, по какъв начин да се оправи със личните си нещастия и разочарования! Да не приказваме, че представителите на този знак гледат трезво на света и хората в него, тъй че рядко може да бъдат неприятно сюрпризирани. Е, в случай че терапевтът е величие, може пък и да се окаже от изгода, кой знае.

Везни
Престижно е – значи може
Един мир царува в душата на Везните, една нравственос и естетика… Чак да се разтревожи човек! Те са толкоз загрижени към тях да има сговор и естетика, че когато не им се получава, изпадат в злостна гняв. Е, вбесяват се и в случай че ги разобличите, че са сгазили лука, или пък когато осъзнават, че не са прави. След пристъпа малко ги гризе съвестта и тогава таман идва моментът да си запишат час при психотерапевт. Всъщност да лежиш на софа и да досаждаш на човек с дипломи, като му разказваш нелепостите си против възнаграждение, звучи влиятелно.

Скорпион
Добре са си по този начин
Скорпионите не изпадат в меланхолия – те рядко излизат от нея. Ако са изпълзели отдолу под черните хлъзгави камъни на нещастието и всемирната горест, с цел да се погреят на слънцето на любовта и триумфа, всяка сянка може да ги накара да се шмугнат стремително в тъгата си. Не, на Скорпионите не им е необходим психотерапевт, тъй като те се усещат най-естествено, когато тънат в потиснатост. Това идва от дълбоката сензитивност на мрачната им скорпионска душа. Решат ли да се отърват от депресията, имат задоволително воля, с цел да се оправят и сами.

Стрелец
В тях няма самун за терапевта

Най-щастливият знак в зодиака също може да изпадне в меланхолия. За час-два, до момента в който откри с какво да си запълни мислите и времето. Оптимизмът им оказва помощ да се преборят с черните опасения, лекомислието – да ги отметнат от челото си, като кичур коса, а лекият им и радостен темперамент ги разпъжда, както слънцето гони буреносните облаци. Нетипично е за Стрелец да хленчи на кушетката на психотерапевта – най-много тъй като Стрелецът е привикнал на неговото рамо да хленчат. Дори да има проблеми, нито вие, нито психотерапевтът ще бъдете известени за това.

Козирог
Не имат вяра в терапевти
Козирогът е най-депресивният в зодиака. Управляван от Сатурн, този знак се носи устойчиво и ниско над земята – малко под нивото на потъналите гемии, изпълнен с отвращение към превратностите, които животът може да му сервира. Евентуално. Тежкият им темперамент идва от това, че постоянно чакат нещата да се извърнат в неприятна посока. Предпочитат сами да свършат всичко – тъй като нямат религия, че различен ще го направи задоволително добре. Козирозите имат наклонността да давят тревогата и тъгата в алкохол или дрога. Те не имат вяра в терапевти.

Водолей
Трябва им лекар за извънземни
Те са по-неприятни и от Стрелците. Рядко се потискат, депресират или полудяват. Водолеите са хора от бъдещето, които инцидентно са родени по наше време. Такива любопитни, разсъдителни и трезвомислещи същества нервират целия останал свят с безконечните си хрумвания за усъвършенстване, избавление и излекуване на планетата, човечеството, разрастващите се страни или най-близкото си обграждане. Но под люспестата им кожа на пришълци от друга планета от време на време се крие естествена ранима човешка душа, която може да изпитва болежка, изключително когато се усеща неразбрана.

Риби
Спешно е слаба дума

Рибата е знак на безмълвното страдалчество. Те са като застинал облик на селското девойче от балета “Жизел ” – фотография на оня миг, малко откакто е схванала, че е излъгана от обичания, полудяла е и в същото време е на път да издъхне от болното си сърце. С други думи – Рибата е “птица устрелена ”. Безсилни да се борят или да се застъпят за себе си, те имат потребност от доста другари, на чието рамо да плачат, и от цяла войска психотерапевти, които да им предпишат големи количества антидепресанти. За да не давят тъгата единствено в алкохол.

Инфо: https://www.blitz.bg/obshtestvo/vizhte-koya-zodiya-se-nuzhdae-speshno-ot-psikhoterapevt_news427333.html

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР