За благотворителна инициатива, която ще разкраси детското хирургично отделение в

...
За благотворителна инициатива, която ще разкраси детското хирургично отделение в
Коментари Харесай

Добрата новина: Приказно преобразиха детското отделение в УМБАЛ Св. Георги

За благотворителна самодейност, която ще разкраси детското хирургично поделение в пловдивската УМБАЛ " Св. Георги ", научи Plovdiv24.bg . Една от организаторките на благородното дело се свърза с нас, само че съобщи, че не желае да бъде снимана. Целта е дългият бял кулоар в детското хирургично поделение да бъде изработен по-приветлив за децата посредством детски рисунки. Организацията по плана е почнала при започване на месеца, само че доста бързо са набрани средствата за започване на действителната работа, като цялата сума, нужна за цялостната реализация, е 2623,65 лева, а работата е разграничена на части.

" Да създадем престоя на най-малките и техните родители в отделението по детска хирургия на УМБАЛ " Свети Георги " по-добър, като го превърнем в приказно царство ", приканват уредниците на благотворителната самодейност.

Средствата за реализацията са напълно от дарения, като все още кутиите, в които хората могат да дарят за идеята, се намират на следните места: Пловдив ул. " Цариброд " 2 /Джумаята/ в офисите на ЗБ " Лимар Ин " ЕООД и Финансова институция " LIMAR LOAN ", кв. " Капана " в " Gorg Gidishka ", Пазарджик в " Агромашина Груп Пазарджик ", ул. " Д-р Никола Ламбрев " №24.

За първия стадий на плана, който към този момент е осъществен, нужните 297 лева са напълно дарени от едно семейство. Този понеделник бе отворена и първата кутия за дарения. Организаторите оповестиха през вчерашния ден, че средствата за 2-ра, 3-та, 4-та и 5-та част са събрани и към този момент са в развой на осъществяване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР