За България ще е изключително трудно до 8 декември да

...
За България ще е изключително трудно до 8 декември да
Коментари Харесай

Защо Нидерландия ни спира? Разкритие от Гърдев

За България ще е извънредно мъчно до 8 декември да реализира с дипломация влизането ни в Шенгенското пространство. Това разяснява в ефира на България Он Еър експертът Димитър Гърдев. Според него България ще би трябвало да изчака най-малко една година преди да има нов късмет да влезе в Шенген.

Експертът по интернационалните връзки дефинира като изненадващо решението на нидерландското правителство да ни изолира от Румъния и Хърватия за влизането в Шенген.
-->
" Тези две аргументации, с които излезе външният министър, че в действителност България не дава отговор на условието за битка с корупцията и второто което е, че не сме дали отговор на техническите условия - Шенген не е единствено корупция, тя е развой, който е непрекъснат и е за всички страни членки, които ще търсят ограничения. Това не може да е главен мотив ", разяснява Гърдев.

Според специалиста по този метод Нидерландия се пробва да реши нейни проблеми.

" Нидерландия се пробва да излезе от клопката, в който се вкара сама, а точно - да остане в цялостна изолираност. Тъй като всички останали страни, които знаете, че имаха запаси, в последния миг отдръпнаха причините си против участието ни ", напомни специалистът по интернационалните връзки.

Ако въпреки всичко на 8 декември страната ни стане част от шенгенското пространство, ще може да получи спомагателни средства, с които да укрепи границата си, с цел да се спре мигрантския напън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР