За антикризисно правителство се обявиха от Български възход след срещата

...
За антикризисно правителство се обявиха от Български възход след срещата
Коментари Харесай

Хората на Янев готови за правителство. Какво трябва да е то?

За антикризисно държавно управление се оповестиха от " Български напредък " след срещата на нейни представители с контактната група, водена от експрезидента Росен Плевнелиев и някогашния външен министър Соломон Паси в Народното събрание.

Считаме, че държавното управление би трябвало да е антикризисно, не програмно, не експертно, и мотивът за това са няколкото рецесии, в които се оказахме по едно и също време, съобщи пред медиите Виолета Комитова от " Български напредък ". По думите й разговорът би трябвало да продължи.
-->
" Български напредък " ще работи, както към този момент са декларирали, за повече сигурност, правдивост, взаимност, в интерес на националните ползи на българското общество - на жителите, на бизнеса.

Никога не сме говорили за ръководство, а, че партиите в Народното събрание би трябвало да си взаимодействат, да търсят решения, акцентира Комитова. Трябва всички политици доста добре да преценяват по какъв начин и в какво биха взели участие, ние сме най-малката парламентарна група (ПГ) и не можем да дефинираме изискванията, посочи тя.

По-рано през днешния ден контактната група беседва с ПГ на ГЕРБ-СДС. В понеделник е срещата с Движение за права и свободи. Писмени отводи за съвещания са изпратили от " Продължаваме Промяната ", " Българска социалистическа партия за България " и " Демократична България ". Контактната група е по самодейност на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР