За 24 часа на територията на област Пазарджик са заловени

...
За 24 часа на територията на област Пазарджик са заловени
Коментари Харесай

За 24 часа: Заловиха над 300 нарушители на пътя

За 24 часа на територията на област Пазарджик са хванати  318 извършители на пътя. В пазарджишко са били ситуирани 26 точки за надзор. В акцията са взели присъединяване 12 чиновници на „ Пътна полиция. От камерите на триноги и мобилните камери ситуирани в коли са открити общо 260 нарушавания на скоростните режими. По време на осъществяване на акцията са установени и 58 други нарушавания на Закона за придвижване по пътищата,съобщи за 4Марица " представителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Операцията " 24 часа скорост " се осъществя за да се обърне внимание на водачите, че скоростта е една от главните аргументи за тежки произшествия. Проверки се правят във всички страни, членки на TISPOL- Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

Акцията по линия на TISPOL  продължава, като единствено тази заран в границите на към два часа на територията на гр.Пазарджик екип на бранш „ Пътна полиция “ е снимал благодарение на тъй наречените камера на тринога общо 100 нарушавания на скоростните режими осъществени от водачи.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР