За 19-та поредна година MTV ще раздаде Европейските музикални награди.

...
За 19-та поредна година MTV ще раздаде Европейските музикални награди.
Коментари Харесай

Алиша Кийс, The Killers и Хайди Клум на сцената европейските награди на MTV

За 19-та поредна година MTV ще раздаде Европейските музикални награди. Водещ на церемонията, която ще се организира на 11 ноември във Франкфурт, ще бъде супемоделът Хайди Клум.

На сцената на 2012 MTV EMA във франкфуртската зала Фестхале ще излязат някои от най-големите имена в музиката.

Отличената с 14 награди Грами певица, композитор и продуцент Алиша Кийс ще показа едноименния сингъл от новия си пети студиен албум Girl On Fire. Питбул ще вдигне темпото в залата с парче от идния му албум Global Warming. The Killers, които оглавиха международните чартове с последния си план Battle Born, ще се завърнат триумфално на сцената на MTV EMA, а сензацията от Южна Корея Psy ще дебютира на церемонията с феноменалния шлагер Gangnam Style.

Тейлър Суифт, Muse, No Doubt, Карли Рей Джепсен и Рита Ора допълват звездния лист от актьори, които ще пеят на церемонията. „ Европейските музикални награди на MTV ” ще се предава директно от историческа зала във Франкфурт „ Фестхале ” на 11 ноември от 22:00 (българско време) по MTV.

“Страхотно е още веднъж да бъда на MTV EMA ”, споделя Алиша Кийс. “Развълнувана съм, че ще споделя музиката от новия си албум Girl On Fire със света. Чувствам мощна сила към себе си, когато съм на сцената, изключително във вечери като тази. Очаквам с интерес да видя осъществяванията на всички останали актьори ”.  

В типичния си жанр Psy прибавя: “Тъй като това е освен първата ми номинация за интернационална премия, само че и за първи път ще пея пред международна публика, с неспокойствие ще отдам интернационалната си непорочност на MTV EMA ”.

Питбул е с две номинации за EMA (Най-добър реализатор и Най-добра ария за International Love с Крис Браун),  The Killers и Psy са с по една номинация (The Killers за Най-добра рок група и Psy за Най-добро видео с Gangnam Style, което досега е с невероятните 527 милиона гледания в YouTube). Списъкът с номинации за премиите “2012 MTV EMA ” се оглавява от Риана, номинирана в 6 категории, след нея е Тейлър Суифт с 5 номинации, следвани от Джъстин Бийбър и Кейти Пери с по 4 номинации. Лейди Гага, Лана Дел Рей, Ники Минаж, Карли Рей Джепсен, Джей Зи и Кание Уест получиха по 3 номинации всеки, до момента в който Green Day, Готие, Flo Rida, Рита Ора, Muse, Arctic Monkeys, Jack White и One Direction са с по 2 номинации.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР