За 11-а поредна година фондация За Нашите Деца“ организира своята

...
За 11-а поредна година фондация За Нашите Деца“ организира своята
Коментари Харесай

Фондация „За Нашите Деца“: За 11-а година „Тази Коледа чудесата правите Вие!“

За 11-а поредна година фондация „ За Нашите Деца “ провежда своята коледна акция под надпис „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие! “. Традиционната самодейност на организацията ще сплоти още веднъж обществено ангажирани бизнеси, техните екипи и клиенти, учебни заведения, възрастни и деца, водени от съпричастността им към най-уязвимите деца и техните фамилии.

Основната цел, която си слагат уредниците, е да вдъхновят и ангажират хората към задачата всяко дете да живее и да се развива в сигурна фамилна среда.

Тазгодишното издание на „ Тази Коледа чудесата вършиме Вие! “ включва разнообразни провокации, посредством които всеки един може да бъде част от идеята на фондацията. За задачите на самодейността е направен информативен уебсайт, където са поместени хрумвания за действия и събития, измежду които коледен следобяд на гениите, търг на ненужни движимости, кино в офиса и други Сплотяването на екипите на разнообразни компании към концепциите и идеята ще помогне повече деца да бъдат подкрепени от експертите на фондация „ За Нашите Деца “.

За пръв път тази година Коледа ще сплоти и обществено виновни бизнеси, които дружно със своите клиенти, ще поддържат напъните на фондацията да дава безплатно на деца и родители достъп до психолог, рехабилитатор, логопед, музикотерапевт и редица други експерти в региона на ранното детско развиване. Всеки участник в акцията – заведение или магазин – ще подари част от своята облага през декември, като отчислява сума от определен артикул.

“Дарителството - малко или огромно, еднократно или постоянно, по Коледа или целогодишно, е невероятно без тези хора, които имат вяра, че сами могат да трансформират света на най-малко едно дете, а обединени – да трансформират света на доста! Именно тези хора търсим и каним да се включат в 11-ото издание на “Тази Коледа чудесата вършиме Вие ”, с цел да можем дружно през 2024 година да помогнем на над 3000 деца в ранна възраст и техните фамилии. “

, сподели Диляна Манева, управител Корпоративна обществена отговорност и връзки към фондацията.

Вдъхновяващата визия на акцията е дело на българската художничка Нанда Ментешева, която още веднъж застава зад идеята на фондация „ За Нашите Деца “ с творчеството си. Нейно дело са и тазгодишната селекция от три специфични коледни картички, които могат да бъдат закупени в поддръжка на организацията.

„ На първо място поддръжката ми към фондацията носи неповторимо преживяване. Виждам доста смисъл в акциите, които осъществят. Организацията е една от дребното, които реализират сходни резултати в поддръжка на дребните деца и техните фамилии. За мен е ужасно, че имам опция да съм част от това прекарване. “, споделя Нанда Ментешева.

В рамките на миналите две години акцията съумя да набере над 120 хиляди лв. в поддръжка на цялостната активност на фондация " За Нашите Деца " в гр. София и гр. Пловдив, а точно грижа за деца останали без наставнически грижи, деца с компликации в развиването и фамилии в потребност. Само за предходната година с помощта на ангажираността на всички свои донори и съидейници организацията поддържа над 2 400 деца и фамилии и осъществя близо 10 000 действия, включващи рехабилитации, ранна детска намеса, логопедична работа, психическа поддръжка, информиране и консултиране и други

Станете част от 11-ото издание на “Тази Коледа чудесата вършиме Вие! ”.

За спомагателна информация може да се обръщате към екипа на акцията на на e-mail: [email protected] или на тел. 0882 515 527.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР