Ювентус проявява интерес към полузащитника на Шахтьор Донецк и на

...
Ювентус проявява интерес към полузащитника на Шахтьор Донецк и на
Коментари Харесай

Ювентус вади 30 милиона за украинец

Ювентус демонстрира интерес към полузащитника на Шахтьор Донецк и на националния тим на Украйна Георгий Судаков и е подготвен да заплати за него сумата от 30 милиона евро, оповестяват италианските медии.

Според " Тутоспорт "   " бианконерите " и спортният шеф Кристиано Джунтоли имат проект за привличането на 21-годишния състезател в Торино през януари, само че единствено в случай че бъдат изпълнени избрани условия преди този момент.

Тъй като Пол Погба в този момент е осъден, а Николо Фаджоли няма да се завърне преди края на сезон 2023/2024, Ювентус към момента се нуждае от укрепване в халфовата линия, само че евентуално ще би трябвало да продаде играчи, с цел да събере средства и да притегли нови. 

Английският юношески национал Самюъл Илинг-Джуниър най-вероятно ще мина в различен тим, както и други изгряващи гении като Матиас Суле или Кенан Йълдъз. Ако Ювентуис успее да продаде играчи през януари, може да събере приходи за нови попълнения. Докато Судаков остава отпред в листата на отбора, Родриго Де Пол от Атлетико Мадрид също е примамлива алтернатива. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР