Ювентус обяви официално трансфера на шведския талант Деян Кулушевски. Халфът

...
Ювентус обяви официално трансфера на шведския талант Деян Кулушевски. Халфът
Коментари Харесай

Вижте колко милиона пръсна Юве за дете чудо

Ювентус разгласи публично прехвърлянето на шведския гений Деян Кулушевски. Халфът идва при " бианконерите " за сумата от 35 милиона евро от Аталанта. Тя ще бъде изплатена на " бергамаските " в период от пет години.

Деян Кулушевски постави подписа си на контракт до 30 юни 2024 година. Но шведът ще би трябвало да изчака за дебюта си при " бианконерите ", тъй като ще доиграе сезона като преотстъпен в Парма. Именно Кулушевски направи мощно усещане в Италия с изявите си за " дуковете ", където бе предан чартърен от Аталанта.

Деян Кулушевски е роден на 25 април 2000 година в шевдската столица Стокхолм. Халфът има македонски корени и е закупен от Аталанта на 16 години за скромната сума от 165 хиляди евро от ИФ Бромма.

До момента с екипа на Парма в Серия А осъществя 4 гола и направи 7 асистенции за 17 мача. Това незабавно прикова вниманието на грандовете към него, само че Ювентус се оказа най-настоятелен за подписа му.

" Много съм благополучен. 2020 година не можеше да стартира по-добре. Това е значим ден за мен, приятелите ми, моето семейство и всички, които работеха с мен. Ювентус е един от най-големите клубове в света. Когато едно момче стартира да играе футбол, то мечтае да играе в сходен тим. Щом разбрах за опцията да дойда тук, даже не се замислих какво да отговоря ”, сподели радостния Кулушевски откакто подписа контракт с Ювентус.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР