Ювентус и Тотнъм си спретнаха страхотен голов трилър в първия

...
Ювентус и Тотнъм си спретнаха страхотен голов трилър в първия
Коментари Харесай

Ювентус и Тотнъм с голов трилър, Сити сгази Базел


Ювентус и Тотнъм си спретнаха страховит голов трилър в първия 1/8-финален дуел от Шампионската лига, който приключи 2:2.

Първото полувреме в Торино мина на един мирис. Двата тима предложиха извънредно представление, още до 9-ата минута " бианконерите " водеха с 2:0 с голове на Гонсало Игуаин (2, 9-д). После гостите взеха самодейността, Джанлуиджи Буфон на няколко пъти спря Хари Кейн, само че англичанинът най-сетне съумя да преодолее вратар №1 на планетата в 35-ата минута.



В 45-ата минута Юве завоюва нова дузпа, само че този път Игуаин нацели горната греда и пропусна да вкара хеттрик. След почивката срещата беше с една концепция по-спокойна, само че в 72-ата минута Кристиан Ериксен от фаул се разписа за 2:2. До края не падна нов гол и всичко ще се реши на реванша на стадион " Уембли " на 7 март.

Манчестър Сити записа разгромна победа с 4:0 над швейцарския Базел и на процедура подпечата билетите си за 1/4-финалите в Шампионската лига.

Головете бяха дело на Илкай Гюндоган, който се разписа два пъти, Бернардо Силва и Серхио Агуеро.  " Гражданите " вкараха три от попаденията си за 9 минути и взеха решение всичко в своя изгода.



Базел игра намерено и заслужаваше да стигне най-малко до почетно попадение, само че нападателите пропуснаха всички положения пред вратата на Едерсон. Вторият конфликт сред двата отбора също е на 7 март и ще се играе на стадион " Етихад ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР