Юсра Сидики, редактор на модния портал Who What Wear, разкри

...
Юсра Сидики, редактор на модния портал Who What Wear, разкри
Коментари Харесай

Какво да носим през зимата на 2022

Юсра Сидики, редактор на стилния портал Who What Wear, разкри главните трендове на зимата 2022. Материалът се появи на сайта на изданието, написа Лента ру.

Според Сидики през новия сезон комфортът и удобството са добре пристигнали. Трябва да се обърне внимание на плетените комплекти, състоящи се от пуловер и панталон. Подходящи са както за домаш приложимост, по този начин и за разходки навън.

Струва си да си вземете и обемен плетен шал за зимата на 2022 г. Той освен ще ви помогне да предпазите главата и шията си от студа, само че и ще се трансформира в стилно допълнение към зимната ви визия.

Сидики предлага да разгледате ватирани якета и обемни жилетки. Дрехите от естествена и изкуствена кожа не престават да са фешън наклонност.

Освен това, съгласно изданието, ботушите и аксесоарите на марката Ugg, украсени с кристали, се завръщат на мода.

През ноември стилистите назоваха още няколко зимни трендове. Те посъветваха да се обърне внимание на раираните пуловери, които могат да се носят като независима дреха или да се връзват към раменете като аксесоар. Освен това те подчертаха, че са актуални омбре пуловерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР