Юристът говори за заведеното от сем. Баневи дело срещу прокуратурата"Разликата

...
Юристът говори за заведеното от сем. Баневи дело срещу прокуратурата"Разликата
Коментари Харесай

Адвокат Екимджиев: Една институция да се оплква от държавата си, е невъобразимо

Юристът приказва за заведеното от сем. Баневи дело против прокуратурата

"Разликата (между Цацаров и Гешев б.р.) идва от неудържимото предпочитание на управлението на прокуратурата да показват по всевъзможен метод юридическото си незнание. Буквално през ден ни заливат с разнообразни трудове все едно са Неправителствени организации ", това съобщи адв. Михаил Екимджиев за делото на сем. Баневи против основния прокурор и петимата му заместници, че са злепоставени в писмото, което беше подписано преди известно време от самите тях за напън върху прокуратурата пред

"Когато обществена институция на една страна се оплаква от страната си е невъобразимо от юридическа позиция ", добави той.

"Това се прави поради възприятието за недостижимост, само че несериозността на тази петиция ни дава опция да потърсим отговорност ", добави Екимджиев.

"Делото е импортирано в деловодството на Софийски градски съд. Трябва да има правосъдни съвещания, в в които Гешев и останалите 5 души да обяснят глупавите си дейности. Претенцията е от 60 000 лева обезщетение за морални вреди от това злепоставящо наличие на писмото, тъй като в случай че си решил от това да се оплакваш, че не си харесваш страната - това не значи да злоупотребяваш с персонални данни ", посочи юристът.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР