Юрген Клоп влезе в спор с репортера на “Скай Спортс”

...
Юрген Клоп влезе в спор с репортера на “Скай Спортс”
Коментари Харесай

Клоп бесен за дузпата: Искам да говоря с хора, които разбират поне малко от футбол

Юрген Клоп влезе в спор с репортера на “Скай Спортс” минути след края на мърсисайдското дерби, в което Ливърпул и Евертън приключиха 1:1. “Червените” имаха тотално предимство, само че не осъществиха ситуациите си и противникът им изравни от дузпа, която провокира гнева на немския управител.

”Представянето ни беше положително. Не вкарахме задоволително. Видях единствено един тим, който играеше. Не мога да допускам на това, което се случи. Ние играхме чисто, не правехме нарушавания. Винаги има по някое по-грубо - Сигурдсон направи такова. Беше явен червен картон. Ако гледаме обстановката за дузпата. Калвърт-Люин работи мъдро, само че нямаше нищо, а бе дадена дузпа и единият тим може да чества, а другият не”, разяснява Клоп, като не можеше да скрие страстите си.

“Не разбирам за какво съдията даде дузпа. Говорих с рефера, само че не съм употребявал нито една обидна дума. Единият тим се опитваше над 95 минути да завоюва мача, а другият нямаше удар в очертанията на вратата с изключение на дузпата”, добави той.

След като бе запитан особено за дузпата и репортерът на “Скай Спортс” съобщи, че съгласно него решението е вярно, Клоп не устоя: “Ловрен не влиза в единоборство. Калвърт-Люин прави крачка. Ръката е гърба му. Ако мислите, че това е дузпа, казвайте го. Моето мнение ще промени ли нещо? Може ли да спрем? Искам да приказвам с хора, които схващат най-малко малко от футбол. Съжалявам, аз бъркам, вие сте прав. Очевидно не съм в въодушевление да давам отговор на въпроси.”

Интервюто въпреки всичко продължи и мениджърът разяснява за какво е сменил най-хубавия си футболис Мохамед Салах в 67-ата минута. “Това е работата ми. Аз взимам решения и мисля, че са верните. Вашата работа е по-късно да кажете дали са били правилни”, съобщи той. Клоп приключи изявлението си пред “Скай Спорст” с думите: “Съжалявам за всичко, което споделих преди”.

WATCH: To say Klopp is fuming would be an understatement:

" Ha ha! We can stop the interview, because I only want to speak with someone who has a little bit of understanding of football. "

Klopp's interview with @skysports_PatD over the pen call https://t.co/foZkq6miwN pic.twitter.com/d6DSQnztFj
— Sky Sports PL (@SkySportsPL) December 10, 2017
Пред “BBC” германецът приказва и за обстановката в края на първото полувреме, когато Садио Мане реши да стреля, когато вдясно от него имаше трима свободни футболисти пред опразнената врата: “Той самичък си сътвори шанса и мислеше, че може да вкара. Това вършат нападателите. Няма виновност. Това е една обстановка. Ние доминирахме, трябваше да се оправим с метода, по който Евертън игра.” Премиър лийг 16 кръг, неделя 10 декември  Ливърпул 1:1краен резулат  Евертън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР