Юношеският национал Владислав Жиков вече официално е играч на Ливорно,

...
Юношеският национал Владислав Жиков вече официално е играч на Ливорно,
Коментари Харесай

Юношески национал разкри защо вече не е част от Милан

Юношеският национал Владислав Жиков към този момент публично е състезател на Ливорно, научи Sportal.bg. Младият полузащитник напусна италианския гранд Милан след четири години в клуба, с цел да подпише контракт за три сезона с “тъмночервените”, които през тази акция са част от третото равнище на футбола в Италия.

“Имах контракт за още един сезон с Милан, само че взех решение, че е време за нова крачка в моята кариера и да подпиша контракт с Ливорно, тъй като в този клуб ще съм част от първия тим, ще имам късмет да играя мъжки футбол, което е извънредно значимо за мен”, стартира надареният халф.

“Можех да подпиша с два тима от Серия “А”, само че отново ще трябваше да играя за Примаверата, което не беше задоволително добра алтернатива за мен. Клубове и от второто равнище в Италия също бяха подготвени да ми предложат контракт, само че и там щеше на този стадий да е сложна да заиграя в първия отбор”, добави още той.

Benvenuto in Amaranto, Vladislav Zhikov!
https://t.co/dvD6E4udic#VladislavInAmaranto #BenvenutoVladislav pic.twitter.com/Xr1lwqDUfU
— AS Livorno Calcio (@LivornoCalcio) August 10, 2017
“Смятам, че треньорите в националния тим на България ще могат да следят доста по-лесно моето развиване, когато към този момент играя професионален футбол на високо равнище, тъй като в Ливорно има футболисти, които са с голям опит в италианския футбол. Целта пред мен и целия тим е класиране в Серия “Б”. Това чакат и почитатели, ще ви кажа, че единствено за девет дни към този момент са продадени 1500 абонаментни карти, приблизително идват към 10 000 души всеки домашен мач. Това ме задължава да се трудя и да се трансформира в главен състезател на Ливорно”, завъши юношеският национал пред Sportal.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР