Юлия Навалная направи специално изявление на Мюнхенската конференция по сигурността

...
Юлия Навалная направи специално изявление на Мюнхенската конференция по сигурността
Коментари Харесай

Съпругата на Навални с първи думи след новината за смъртта му

Юлия Навалная направи особено изказване на Мюнхенската конференция по сигурността във връзка новината за гибелта на брачна половинка й Алексей Навални, предава Radio Free Europe.

16 февруари 2024, 13:32

Алексей Навални е умрял в пандиза - (ОБНОВЯВА СЕ)

„ Не знам дали да имам вяра, или не на тези ужасни вести, които получаваме единствено от съветски държавни източници. От доста години не можем да имаме вяра на Путин и държавното управление на Путин. Те постоянно лъжат. Но в случай че това е правилно, желая Путин и всички към него да знаят, че ще дават отговор за всичко, което предизвикаха на страната ни, на фамилията ми. И този ден ще настъпи доста скоро “, съобщи Навалная и прикани Владимир Путин да бъде измамен под „ персонална отговорност за всички осъществени зверства “.

Тя прикани руснаците и цялата международна общественост да се „ обединят, с цел да победят това зло “.

16 февруари 2024, 15:30

SKY NEWS за Навални - видео - 16.02.2024г.

Междувременно стана ясно, че последната обява на Алексей Навални в обществените мрежи е била направена в Telegram в сряда (14 февруари) и е била отдадена на брачната половинка му Юлия за Деня на влюбените.

„ Скъпа, с теб всичко е като ария. Сред нас има градове, летящи светлини на летищата, сини виелици и хиляди километри. Но усещам, че си близо всяка секунда и те обичам от ден на ден и повече “, написал Навални.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР