Юлиан Нагелсман вече е в списъка на ръководството на Тотнъм

...
Юлиан Нагелсман вече е в списъка на ръководството на Тотнъм
Коментари Харесай

Нагелсман може много скоро да си намери нова работа

Юлиан Нагелсман към този момент е в листата на управлението на Тотнъм за евентуален заместител на Антонио Конте, твърди " Скай спортс ". Снощи бе публикувана новината, че управлението на баварците е решило да размени младия експерт с Томас Тухел. Новината към момента не е доказана публично от клуба, само че е несъмнено, че е въпрос на време тази рокада, която изненада мнозина, да бъде официализирана.

Почти толкоз несъмнено е, че Антонио Конте няма да бъде треньор на Тотнъм през идващия сезон. Тук огромният въпрос е дали италианецът няма да бъде уволнен даже преди края на сезона, откакто насочи доста съществени рецензии към играчите и управлението на лондончани.

" Скай " припомня, че от Тотнъм на два пъти в последните години са насочвали вниманието си към Нагелсман и в този момент, откакто е свободен, е доста евентуално да го поканят още веднъж. Големият въпрос е дали 35-годишният немец ще изиска незабавно да се хвърли в ново предизвикателство, или ще избра да направи известна пауза преди да поеме ново предизвикателство.

В Тотнъм се чакат значими решения в идващите дни. В момента Анотнио Конте е в Италия, а неговият помощник Кристиан Стелини води тренировките на играчите, които не са ангажирани със съответните национални тимове.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР