Южното ни черноморие е наистина зашеметяващо! То разполага с много

...
Южното ни черноморие е наистина зашеметяващо! То разполага с много
Коментари Харесай

Райските кътчета на Южното Черноморие. Какво крие замакът в Равадиново

Южното ни черноморие е в действителност зашеметяващо! То разполага с доста фестивали,събития, хотелски комплекси, туристически атракции, питейни заведения и безпределно дълги пясъчни плажове. Точно заради тази причина всяка година там идват млади летовници от чужбина, като и ние българите също го избираме. В идната поредност ще ви покажем 10 от най-интересните местоположения, които можете да посетите там:

Замъкът още наименуван “Влюбен във вятъра ” се намира в село Равадиново безусловно на 2 километра от Созопол. Той е осъществена детска фантазия от проектант Георги Костадинов Тумпалов.
-->
Площта на замъка е 20 декара. Там можете да зърнете хиляди екзотични разнообразни растителни типове.

На това място са обособени  няколко дълбоководни езера. В тях има сладководни риби и водоплаващи птици- бели и черни лебеди, пеликани и патици

За развлечение на дребни и огромни се оферират игри: " Escape " - за фамилии, " Търсачи на богатство " - за деца, " Седемте смъртни гряха " - за лица над 18 години.

На територията на замъка има още зоо ъгъл, разнообразни статуи, конна база, винарна, лятно кино, арт изложба и доста още.

Замъкът се класира на 3-то място в Европа измежду най-посещаваните и красиви крепости и замъци на Стария континент в класацията на European Best Destinations /EDEN/.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР