Южното ни черноморие е наистина зашеметяващо! То разполага с много

...
Южното ни черноморие е наистина зашеметяващо! То разполага с много
Коментари Харесай

Райските кътчета на Южното Черноморие

Южното ни черноморие е в действителност зашеметяващо! То разполага с доста фестивали,събития, хотелски комплекси, туристически атракции, питейни заведения и безпределно дълги пясъчни плажове. Точно заради тази причина всяка година там идват млади летовници от чужбина, като и ние българите също го избираме. В идната поредност ще ви покажем 10 от най-интересните местоположения, които можете да посетите там:

1. Созопол
-->
Градът е общоизвестен с годишния празник на изкуствата – “Аполония ”. Това е остарялото име на града. Созопол е бил на 6 място в  известна европейска ранглиста за туризъм и дестинации European Best Destinations /EDEN/. Българският курорт се състезава с градове като Милано, Гданск, Сан Себастиан, Виена, Стари Град, Базел, Ротердам, Рим, Мадрид, Париж, Бонифачо и Дива Тайга.

За нашата страна това е доста огромен триумф. Класацията има собствен принцип, който е “от екскурзианта за екскурзианта ”. Крайният резултат се дефинира от милионите европейски туристи, които са имали опция да гласоподават за своите обичани дестинации.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР