Южнокорейската компания Samsung подготвя пускането на смартфон от средната ценова

...
Южнокорейската компания Samsung подготвя пускането на смартфон от средната ценова
Коментари Харесай

Samsung Galaxy M34 5G ще получи батерия с капацитет 6000 mah

Южнокорейската компания Samsung приготвя стартирането на смарт телефон от междинната ценова категория Galaxy M34 5G. Неговият формален дебют ще се състои в Индия на 7 юли, само че в този момент станаха известни някои от характерностите на устройството.

Смартфонът Samsung Galaxy M34 5G ще бъде оборудван с 6,46-инчов Super AMOLED-дисплей с поддръжка на Full HD+ резолюция, периодичност на освежаване 120 Hz и поддръжка на технологията Vision Booster. В горната част на екрана се намира U-образно деколте за предната камера. На задната страна на корпуса ще се вижда тройната съществена камера, основана на 50-мегапикселов датчик с поддръжка на оптична стабилизация на изображението.

Известно е още, че за автономията на Galaxy M34 5G ще дава отговор акумулаторна батерия с потенциал 6000 mah. За запълване на силата ще се употребява интерфейса USB Type-C. За свързване на жични слушалки е очакван 3,5-мм конектор. Четецът на пръстови отпечатъци се намира на страничната част на корпуса. Апаратът ще бъде показан в няколко цветови разновидността.

Към момента, по-подробна информация по отношение на характерностите, и продажната цена на Galaxy M34 5G липсва, само че ще се появи по време на формалното показване на устройството, което ще се организира след няколко дни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР