Бащата на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, след

...
Бащата на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, след
Коментари Харесай

Бащата на Моли Ръсел, 14, която посегна на живота си, след като видя вредни публикации, казва, че „твърде малко се е променило“

Бащата на 14-годишно момиче, което посегна на живота си, откакто видя нездравословни материали онлайн, предизвести, че цената на забавянето на регулирането на обществените медии се „ заплаща в живота на младежи “.

Бащата на Моли Ръсел Иън прикани идващия министър-председател да „ довърши работата “ по укрепването на законите за онлайн сигурност. Моли от Хароу, в северозападен Лондон, видя повече от 2000 нездравословни изявления за самоубийство, самонараняване и меланхолия през последните шест месеца от живота си.

Г-н Ръсел сподели „ съвсем изумително и в действителност много трагично, прекомерно малко се е трансформирало ” след гибелта на Моли през ноември 2017 година – макар обещанията на политиците. „ В някои връзки рисковете за младежите в действителност са се влошили “, сподели той.

Описвайки по какъв начин нейното завещание го кара, той сподели на Mirror: „ Винаги сме казвали, че нямаме самообладание Моли да порасна, тъй като едно от нещата, на които най-вече се радваше в живота, беше да оказва помощ на други хора.

„ Тя б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР