Юбилейно парти, но с две условия за гостите, вдига Барак

...
Юбилейно парти, но с две условия за гостите, вдига Барак
Коментари Харесай

Обама кани 700 на ЧРД-парти. Но при две условия

Юбилейно празненство, само че с две условия за гостите, подвига Барак Обама, който на следващия ден навършва 60 години. Тържеството ще е пред уикенда на първокласния остров Мартас Винярд в щата Масачузетс. И на него са поканени рекордните 700 души.

В условия на пандемия това провокира куп отрицателни реакции, изключително измежду политическите съперници на Обама - републиканците.

Но неизвестен източник на AFP издаде двете неотменими условия за участниците в юбилейния ваучър.Всички посетители ще би трябвало да бъдат имунизирани и да покажат негативен тест за ковид. Партито ще е навън, а в затворените пространства ще участва " Ковид-координатор ", който да следи по какъв начин се съблюдават ограниченията за сигурност.

Републиканският конгресмен Джим Джордан, който е правилен почитател на Доналд Тръмп, се спести язвителните си смешки и разяснява в Twitter, че " в случай че това беше рожденият ден на президента Тръмп ", демократите щяха да дефинират организирането на сходно събитие като " неразумно ". Или да го сравнят с " ликвидиране на хора ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР