Юбилей празнува днес, 28 януари, заместник-кметът на Община Ловеч Даниел

...
Юбилей празнува днес, 28 януари, заместник-кметът на Община Ловеч Даниел
Коментари Харесай

Заместник-кметът на Община Ловеч Даниел Колев отбелязва юбилей

Юбилей чества през днешния ден, 28 януари, заместник-кметът на Община Ловеч Даниел Колев, който става на 50 години.

Празникът е в работна атмосфера, каквато по принцип е присъща за дейния, състезателен вид мъж.

Досега той като зам.- кмет отговаряше за строителство, архитектура, градоустройство и екология. След оптимизацията на управническия екип към неговите ресори се прибавиха още общинската горска конструкция, Зоопаркът, процедурите по публичните поръчки, както и да управлява осъществяването на подписаните контракти. Това обаче няма да уплаши младеещия заместник-кмет, който жителите са виждали най-вече по градежи, поправки и спешни обстановки.

Да е все по този начин ухилен и деятелен, да е жив и здрав! Както и да почерпи още един път тази година, пожелаха негови сътрудници, осведомени със фамилията му.

Даниел Колев встъпи в служба в екипа на кмета Корнелия Маринова на 1 юни 2017 година. От 2016 година е на работа в Община Ловеч като основен специалист ЗББД, след това шеф отдел „ Контрол и сигурност “. Той е роден на 28 януари 1972 година в Ловеч. Средно обучение получава в Техникума по механоелектротехника в Ловеч. Дипломира се като магистър обществена администрация СА „ Д. А. Ценов “ – Свищов. Има стаж от 21 години в системата на Министерство на вътрешните работи – Ловеч. Семеен, татко на две огромни момчета.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР