YouTube вече се мръщи на предизвикателствата и шегите, които излагат

...
YouTube вече се мръщи на предизвикателствата и шегите, които излагат
Коментари Харесай

YouTube забрани опасни предизвикателства като новата игра Bird Box

YouTube към този момент се мръщи на провокациите и шегите, които излагат хората на риск, само че в този момент уеб сайтът прави тази политика по-ясна в светлината на неотдавнашното повишаване на въодушевените от кино лентата Bird Box хрумвания. Услугата е актуализирала своите правила, с цел да забрани всички провокации и смешки, които са рискови или нездравословни, в това число действия, които предизвикват „тежък прочувствен стрес“ за децата или вършат всяка цел на шегата да бъде в „сериозна физическа опасност“.
Ще има двумесечен гратисен интервал, в който YouTube няма да приложи санкции против канали, които нарушават разпоредбите, макар че към момента ще отстранява незабавно всички извършители от видеоклиповете, оповестени преди или по време на този интервал.

По-строгите правила идват единствено няколко дни откакто един младеж катастрофира с кола, до момента в който се пробва да се оправи с предизвикването на Bird Box, в което хората се пробват да се движат със затворени очи като героите от кино лентата на Netflix със същото име. Въпреки това, случката в действителност отразява кулминационната точка на продължаващите проблеми с провокациите и шегите.

В началото на 2018 година YouTube трябваше да изтегли видеоклипове с Tide Pod, а родители изгубиха родителските си права над децата, откакто направиха поредност от явно жестоки смешки през 2017 година Те твърдяха, че шегите са подправени и че децата са в течение, само че това не е наложително да се одобри без значение от оправданието – YouTube е угрижен за това по какъв начин наподобяват нещата, а не за това, което в действителност се случва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР