YouTube вече няма да публикува Stories (истории), функция за временни

...
YouTube вече няма да публикува Stories (истории), функция за временни
Коментари Харесай

YouTube спира да публикува Stories

YouTube към този момент няма да разгласява Stories (истории), функционалност за краткотрайни изявления от 26 юни, а съществуващите изявления ще изтекат след седем дни.

Историите бяха показани за първи път през 2017 година под името Reels и бяха налични за консуматори с над 10 000 клиенти. Подобно на Instagram (който на собствен ред взе концепцията от Snapchat), YouTube Stories изчезва след избран интервал от време; основателите могат да употребяват Истории, с цел да разгласяват актуализации или наличие, с цел да разпространяват своя канал. 
-->
С този ход YouTube желае основателите да пускат наличие посредством изявления в общността и къси видеоклипове. Компанията неотдавна разшири достъпа до изявления в общността, функционалност за текстови актуализации, и добави опция изявленията да изтичат след избран интервал. Създателите могат също да споделят анкети, викторини, изображения и видеоклипове като изявления в общността, които се демонстрират в раздел на канали.

YouTube също работи, с цел да насочи известността на видеоклипове с къса форма към своя съперник TikTok, Shorts, и се пробва да убеди основателите на обичайни видеоклипове с дълга форма да стартират да вършат и по-кратко наличие. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР