YouTube ще възстанови канала на бившия президент Доналд Тръмп, повече

...
YouTube ще възстанови канала на бившия президент Доналд Тръмп, повече
Коментари Харесай

YouTube възстановява канала на Доналд Тръмп

YouTube ще възвърне канала на някогашния президент Доналд Тръмп, повече от две години след прекъсването му след офанзивата против Капитолия на 6 януари.

Ходът на мрежата този на Twitter и Фейсбук през последните месеци, макар че Тръмп към момента не е възобновил публикуването в тези платформи. Това идва и откакто предходната есен Тръмп разгласи, че ще се кандидатира още веднъж за президент през 2024 година
-->
YouTube спря канала на Тръмп след протеста в Капитолия, като повода е, че видеоклип в канала е нарушил политиката против подбудителство към принуждение. Оттогава акаунтът на Тръмп беше блокиран за нови видеоклипове или излъчвания онлайн.

YouTube също беше деактивирал мненията под видеоклипове в канала на Тръмп, само че в този момент бяха възобновени. Веднага откакто акаунтът му беше възобновен, редица консуматори започнаха да разгласяват мнения „ добре пристигнали назад “ под остарели видеоклипове.

YouTube в никакъв случай не е бил най-популярната обществена платформа на Тръмп, само че повторното активиране на канала  ще възвърне достъпа му до платформа за стрийминг на видео, където акаунтът му има повече от 2,6 милиона клиенти.

Тъй като от ден на ден платформи възвръщат акаунта на Тръмп, някои акцентират, че той продължава да се сблъсква с ограничавания върху това, което може да разгласява, с капацитет да бъде спрян още веднъж.

YouTube сподели в изказването си, че „ каналът на Тръмп ще продължи да бъде обект на нашите политики, тъкмо както всеки различен канал в YouTube “. 

Засега някогашният президент продължава да разгласява единствено в личната си платформа, Truth Social, която започва, откакто той беше спрян от по-масовите варианти. В петък сутринта Тръмп разгласява поредност от шест видеоклипа в Truth Social, в това число голям брой, които повтарят погрешни изказвания, че президентските избори през 2020 година са били откраднати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР