YouTube > Хиляда лева глоба наложи Пловдивският военен съд на рейнджърка

...
YouTube
> Хиляда лева глоба наложи Пловдивският военен съд на рейнджърка
Коментари Харесай

Рейнджърка отказа да се подчини на заповед на офицер в Пловдив с изумителен мотив

YouTube > Хиляда лв. санкция наложи Пловдивският боен съд на рейнджърка поради отхвърли й да се подчини на заповед на шеф. Инцидентът е станал по време на утринен бракоразвод в казарма. По своя самодейност Рени Руменова застанала в последната редица, макар че трябвало да е в първата, защото била пълководец на екипаж.

" Тези, които са с оръжие, да минат начело ", изкомандвал офицерът, който замествал шефа на ротата. Всички го изпълнили като се изключи Руменова. Последвало второ предписание към нея. " Няма да се преместя, доста съм ниска ", бил отговорът й. Началникът подал доклад против нея и я санкционирали дисциплинарно. Отделно е заведено и делото за нарушаване на служебните отговорности. Жената не се признава за отговорна. Версията й е, че не е възприела думите на офицера като разпореждане.

" Самият отвод е най-дръзката форма на несъблюдение на заповед. Налице е външна изява, и то пред целия строй ", показват в претекстовете си за решението военните магистрати, представени от " 24 часа ". За сходно тъпчене на устава се планува до 2 година отнемане от независимост. В съответния случай глобата е административна, защото рейнджърката е с чисто досие. Според служебната й характерност се е проявявала като прецизна и изпълнителна, неколкократно е била награждавана.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР