Йорданският крал Абдула II предупреди Израел за опасността от голям

...
Йорданският крал Абдула II предупреди Израел за опасността от голям
Коментари Харесай

Кралят на Йордания зарлаши Израел, ако анексира още от Западния бряг

Йорданският крал Абдула II предизвести Израел за заплахата от огромен спор сред тях, в случай че Израел анексира огромни елементи от окупирания Западен бряг.
" Ако Израел в действителност анексира Западния бряг през юли, това ще докара до огромен спор с Йордания ", сподели Абдула II пред Der Spiegel.
Израел съобщи, че ще анексира еврейски селища и долината на Йордан, което може да наруши мирния развой и да предотврати образуването на палестинска страна.
Абдула II, чиято страна е непосредствен съдружник на Запада и една от единствено двете арабски страни, подписали кротичък контракт с Израел, съобщи, че „ водачите, които са ангажирани с решение, учредено на модела на една (вместо на две) страна, не схващат какво значи това “.
" Какво ще се случи, в случай че Палестинската национална власт се провали? Ще има повече безпорядък и екстремизъм в района. " Той отхвърли да каже дали анексията ще заплаши мирния контракт сред Йордан и Израел.
Кралят добави, че не желае да заплашва, само че че " се преглеждат всички разновидности " и че страната му се е съгласила с доста страни в Европа и по света, че " законът на по-силните " не би трябвало да се ползва в Близкия изток.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР