Йорданската принцеса Иман, дъщеря на кралица Рания и краля на

...
Йорданската принцеса Иман, дъщеря на кралица Рания и краля на
Коментари Харесай

Сватбени камбанки за красивата йорданска принцеса Иман. Кой е младоженецът?

Йорданската принцеса Иман, щерка на кралица Рания и краля на Йордания Абдула II, ще се омъжва. Новината показа самата Рания, която написа в Инстаграм профила си:

"Поздравявам те, скъпа моя Иман. Твоята усмивка постоянно е била като подарък - от деня на раждането ти. Желая на теб и Джамил живот, цялостен с обич и смях ".

Към поздравите се причисли и по-големият брат на Иман - принц Хюсеин. Той показа в Инстаграм фотография със сестра си и нейния фаворит и написа:

"Най-топли пожелания за скъпата ми сестра и нейната половинка Джамил. Желая ви благополучен взаимен живот ".

За обичания на Иман не се знае доста. Само това, че е с две години по-голям от нея и работи като ръководещ сътрудник в нюйоркски капиталов фонд. Роден е в Каракас, Венецуела.

През юни 2014 година Иман приключва Международната академия в Аман, която е учредена от нейната майка. Там учи дружно с братовчед си Муна Джума. Получава премия за най-хубав състезател в класа. Една от първите ѝ обществени изяви е възпоменателната гала за нейния дядо – крал Хусейн, състояла се през 1999 година

През годините Иман бин Абдула II оказва помощ на кралица Рания в благотворителните ѝ инициативи. Подобно на майка си, принцесата се бори за обезпечаване на по-голям достъп на хората до обучение, опазване на здравето, както и обезпечаване на равни права на дамите в Близкия изток.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР