Йорданка Фандъкова обяви, че ще излезе в отпуск като кмет

...
Йорданка Фандъкова обяви, че ще излезе в отпуск като кмет
Коментари Харесай

Фандъкова излиза в отпуск като кмет до дни

Йорданка Фандъкова разгласи, че ще излезе в отпуск като кмет на София до дни. Това ще стане, откакто бъде записана публично като претендент за още един мандат.

За времето на акцията общината ще се управлява от дългогодишния зам.-кмет по вложения и строителство Ирина Савина. Решението за това беше гласувано във вторник от общинския съвет.

В идващите дни Фандъкова ще разгласи и предложенията си за нови лица в листата за общински съветници на ГЕРБ. Тя към този момент на няколко пъти ги дефинира като изявени експерти, които работят с сила.

Освен Фандъкова в отпуск по време на предизборната акция излизат и 23-ма от 24-мата районни кметове в столицата. Всички те ще се борят за нов мандат. До момента са регистрирани инициативни комитети за издигането на кандидатурите на актуалните кметове на " Оборище " - Васил Цолов, и на " Младост " - Румен Русев за нов мандат (Русев довършва мандата на Десислава Иванчева, която беше отстранена, откакто бе задържана за подкуп). Повечето от актуалните районни кметове ще са партийни кандидатури.

Единственият областен кмет, който няма да се бори за нов мандат и няма да излиза в отпуска е Мария Ачкова (ДСБ), която ръководи " Средец ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР