Йога и зумба са еднакво популярни и полезни за нашето

...
Йога и зумба са еднакво популярни и полезни за нашето
Коментари Харесай

Кое е добре да изберете за отслабване и гъвкавост - йога или зумба?

Йога и зумба са еднообразно известни и потребни за нашето здраве. Те са положителни за намаляване, поддържане на изправена стойка и положително здраве. Йога практикува разнообразни асани, които се концентрират върху разнообразни елементи на тялото. Zumba е подготовка в танцов жанр с латиноамериканска музика. Zumba се концентрира главно върху загуба на тегло и сърдечно-съдови действия. Но йога, въпреки това, усилва гъвкавостта на нашето тяло. И по този начин, ето какво би трябвало да знаете за тези две форми на подготовка:
Изгорени калории
 Медитация вкъщи Медитация вкъщи
Можем ли да медитираме вкъщи, когато в забързаното всекидневие съвсем нямаме свободно време? Може ли да го вършим, без да имаме преподавател? М...
На Zumba можете да изгорите повече калории елементарно, в сравнение с йога. Само едночасовият клас Zumba може да изгори съвсем 540 калории. Така че, що се отнася до загуба на тегло, Zumba постоянно е доста ефикасна. Изгарянето на калории с йога зависи основно от възрастта, размера и гъвкавостта на индивида. 
Гъвкавост
Zumba се концентрира върху сърдечно-съдовата активност, като усилва сърдечната периодичност, с цел да тонизира тялото и да го приведе във форма. Що се отнася до еластичност, обаче, това не е вярната подготовка. Йога е чудесна за възстановяване на вашата еластичност. Различните йога пози освен усилват вашата еластичност, само че и да ви отпускат. 
Продължителност
 10 елементарни правила за здравословен метод на живот 10 елементарни правила за здравословен метод на живот
Мислите, че водите здравословен метод на живот? Освен че от време на време се отклоняваме от пътя, множеството от нас си мислят, че вървим в прави...
Тъй като Zumba може да изгори повече калории, можете да отслабнете по-бързо, в сравнение с в случай че практикувате йога. Ще бъде по-бързо да тонизирате тялото и да влезете във форма. Йогата, въпреки това, лишава малко повече време, с цел да даде забележими резултати. Но дружно с процеса на намаляване, това ще усъвършенства и стойката ви и ще ви направи по-гъвкави.
Така че, в случай че желаете да отслабнете по-бързо и да подобрите работата на сърцето, тогава отидете на Zumba. И в случай че задачата ви е да подобрите стойката и дишането си, да се отпуснете и да медитирате, тогава практикувайте постоянно йога.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР