Йоаким Льов е най-желаният треньор за нов треньор на Реал“.

...
Йоаким Льов е най-желаният треньор за нов треньор на Реал“.
Коментари Харесай

Льов е желание №1 на „Реал“


Йоаким Льов е най-желаният треньор за нов треньор на „ Реал “. Президентът Флорентино Перес от дълго време е обожател на немския селекционер, извел родината си до купа на Мондиал 2014. Босът желае Льов да смени Зинедин Зидан, откакто доверието към легендата е дефинитивно изгубено.

Германският експерт има контракт до 2020-а, колкото и Зизу. Възможно е „ Реал “ да заплаща наказателна клауза първо на немския футболен съюз, а след това и на своя треньор. Като клубен ментор Льов е работил само с „ Щутгарт “, „ Аустрия “ (Виена) и „ Фенербахче “. От 2006-а е отпред на Бундестима, като на всяко огромно състезание е минимум на полуфинал. Другите имена за възможен треньор на „ Реал “ са Масимилиано Алегри, Юрген Клоп, Маурисио Почетино, Маурицио Сари и даже някогашният състезател на отбора Гути.

В същото време Еден Азар, звездата на „ Челси “, не изключи трансфер в посока „ Сантяго Бернабеу “. „ Във футбола в никакъв случай не знаеш – сподели загадъчно белгиецът пред вестник „ Марка “, прочут като непосредствен до „ Реал “. – Няма да не помни по какъв начин преди 10 години приказвах със Зидан. Чувствах се в парадайса. Винаги ми е бил кумир. Гледал съм хиляди клипове с негови осъществявания. Зизу е необикновен треньор в един от най-големите клубове на света. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР