Yettel даде старт на четвъртите поред Digital Scouts - играта,

...
Yettel даде старт на четвъртите поред Digital Scouts - играта,
Коментари Харесай

Yettel продължава да обучава децата как да се справят с опасностите онлайн

Yettel даде старт на четвъртите подред Digital Scouts - играта, която образова децата по какъв начин да се оправят с заплахите онлайн
Онлайн куизът на Yettel – Digital Scouts, дава опция на 29 и 30 декември, на децата и младежи да показват своите познания и умения за справяне с онлайн заплахите. е главното обръщение на четвъртото издание на Digital Scouts, което е част от дълготрайната стратегия на компанията за безвреден интернет. В рамките на 48 часа децата ще могат да отговорят на въпроси, свързани с тематики като онлайн тормоз, надеждност на пароли, обири на идентичност, фишинг, зловредни софтуери, рисково и неуместно наличие онлайн и доста други. Всички взели участие в двата дни от играта и дали отговор вярно на въпросите в приложението вземат участие в лотария за страхотни награди, които да поощрят тяхното предпочитание за придобиване на нови умения. Сред премиите е финален модел iPhone, смарт гривни на Huawei и безжични слушалки. Приложението е налично за събаряне изцяло гратис в Гугъл Play и App Store.

Разпознаването на рисковите обстановки за тази таргет група е измежду скъпите умения, които всяко дете и младеж е значимо да придобие, изключително през днешния ден, когато децата прекарват огромна част от времето си онлайн, в това число с обучителни цели. До момента акцията на Yettel има три сполучливи издания, достигнали до общо 56 000 младежи.
-->
Осигуряването на цифрови умения за справяне с онлайн провокациите е основен детайл от петгодишна. Една от задачите на акцията е да ангажира  изапознае над 40 000 деца и младежи с тематиката за сигурността в интернет.

Yettel разгласи и, извършено особено, с цел да открои основните проблеми и трендове за българските деца и младежи. Данните от него демонстрират, че цели 88% от децата прекарват всеки ден време онлайн не на едно, а на повече цифрови устройства. Сред записаните проблеми, които изследването извежда на напред във времето, са неустановеност при основаването на мощни пароли и неведение у децата по какъв начин да защитят устройствата си от вируси. Процентът на подрастващите, които са подложени на онлайн тормоз, бележи прочут спад и е единствено 8%. 

Възможност да научите повече за играта и какво е належащо да знаят децата, преди да превъртат в Интернет,.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР