Явяваме се самосотятелно на предстоящите парламентарни избори. Коалицията не беше

...
Явяваме се самосотятелно на предстоящите парламентарни избори. Коалицията не беше
Коментари Харесай

Светльо Витков видя възможност партията на Слави да състави правителство

Явяваме се самосотятелно на идните парламентарни избори. Коалицията не беше добър формат. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV водачът на партия " Глас национален " Светльо Витков, разяснявайки.
" Нашата основа е обвързвана с политическа начетеност, считам, че хората ще гласоподават на тези избори ", уточни Витков. На предходните избори ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи взеха общо 70% %. Остават едни 30%. На Слави му дават 13, даже да е трета партия. Той ще е малко над Движение за права и свободи. Все отново, когато се влезе в Народното събрание, задачата е ръководство. Смятам, че няма да има несформиран кабинет. Може с мандата на Слави да стане държавно управление ", смята Светльо Витков. За Цветан Цветанов и новата му партия " Републиканци за България " Витков сподели, че политическото хамелеонство не води до нищо положително.
 Светльо Витков: Глас национален ще се яви независимо на изборите Светльо Витков: " Глас национален " ще се яви независимо на изборите
" Глас национален " ще се яви независимо на изборите, това съобщи пред БНР Светльо Витков, водач на политическата групировка, като посочи, ч...
По отношение на партийните дотации, Витков разяснява, че е доста значимо партиите да имат опция за финансиране. Субсидиите са значими, тъй като, когато има дотация, може да не се надяваш на някой олигарх. Светльо Витков сподели, че " Глас национален " е имала дотация от 2013 до 2017 година Основните ни средства отидоха за избори. Моя неточност беше, че си позволихме да имаме офиси. Правилната тактика на дребните партии е да вървят от човек на човек, разяснява Светльо Витков.
Личните връзки с Венци Мицов ги деля от професионалните. Той е в изпълнителния съвет на партията. Не съм изключил Венци Мицов от партията за това, че отиде в предаването на Слави Трифонов, стана ясно още от думите на Витков.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР