Явор Божанков опита да каже отново една истина, която голяма

...
Явор Божанков опита да каже отново една истина, която голяма
Коментари Харесай

Отровен удар по Русия! Божанков с тежки думи

Явор Божанков опита да каже още веднъж една истина, която огромна част от заблудениите у нас не схващат.

" Проблемът с паметника на руската войска е в това:Паметник на непозната войска е по-висок няколко пъти от този на Васил Левски в същия град.И разделя народа ни. Искам децата ни да не играят под шпагин/съветски картечен пистолет-б.р./, а към монумент на български държател или наш воин от освободителното придвижване.
-->
" Това написа на страницата си във Facebook самостоятелният народен представител Явор Божанков по проблема с местенето на Паметника на руската войска. Ето и още от обявата му:

Никой не ни е освободил по обич и поради нашите ползи. Руско-турската война е поради ползите на Русия. Които тя сполучливо постанова по-късно. Не желая нито да бъде погубен нито да отхвърляме историята. Но да я погледнем трезво. Този монумент е знак на последвалата окупация на България.

A Ботев го споделя най-право: “Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, с цел да истрие от лицето на земята българските колонии. ”Не разбирам и позицията на посолството на Русия. След като оповестиха родината ни за неприятелска страна - чакат да преклоним главица ли?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР