Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов

...
Явно сме свидетели на поредните силни чувства на г-н Симеонов
Коментари Харесай

Ангелкова: Апартаментът ми в Овча купел е купен на груб строеж от моите родители

Явно сме очевидци на следващите мощни усеща на господин Симеонов към мен. Става дума за апартамент, закупен през 2008 година от моите родители. Aпартаментът е на мое име. Апартаментът е в квартал Овча купел и е 116 кв. метра – другото е гараж и общи елементи, които са разказани в нашата декларация.
 Валери Симеонов със мистерия: Министър на Борисов е купил 142 кв. м апартамент за 61 000 лв.. Кой е той?
Така министърът на туризма Николина Ангелкова отговори на лидера на НФСБ Валери Симеонов, който през днешния ден в Народното събрание прикани: " Той добре е Борисов да си огледа по-внимателно министрите. Че и там има такива. Овча купел, Бързарица 2. 142 кв. м. за 61 000 лева Намерете го кой е. "

Наложи се Ангелкова да направи изключително изявление на Летище " София ", при завръщането си от Испания. На публицистите тя сподели и копие от нотариалния акт.

Тя изясни, че апартаментът й в квартал Овча купел е закупен от нейните родители на недодялан градеж - за 75 000 лв.. Той има пазарна оценка, която е за сумата, платена за парцела.

За декларацията е техническа неточност – там, където съм предоставила документите да попълнят през 2011 година, са написали данъчната оценка. Тя е вписана в нотариалния акт. Оттам идва разминаването в цените, каза министърът на туризма.

Всичко към жилището може да бъде потвърдено, нямам безусловно никакви терзания. Важно е да си правя работата съгласно закона и да следваме това, което сме начертали като цели, безапелационна е Ангелкова.

Тя увери, че ще се чуе с премиера Борисов и ще направи каквото той разпореди. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР