Явно липсата на свежи сензации накара преди дни някои “колеги

...
Явно липсата на свежи сензации накара преди дни някои “колеги
Коментари Харесай

Вместо силикон, красивата Рая на Ивайла Бакалова иска да учи и да се развива

Явно неналичието на свежи сензации накара преди дни някои “колеги ” да претоплят подправената и много остаряла вест, че първородната щерка на Ивайла Бакалова се била тунинговала със силикон. Без да знаем по кое време е рожденият ден на журналиста, възкресил брадатата, четиригодишна неистина, ще се радваме да му подарим чифт очила с вярата да прозре, че изящната фигура на 20-годишната девойка  е 100% подарък от Бога и завещание от луксозните гени на майка й. От фотосите на госпожица Гайтанска с просто око се вижда, че с изключение на на безпределно дълги бедра и грациозни извивки, тя се радва на симетричен, стегнат и даже дребен за някои усети бюст, в унисон с нежната й физика и възраст.

 

Но не това е тематиката на днешната публикация. За разлика от множеството хора, назначени да пълнят жълтите уеб сайтове с откраднати небивалици, нашите публицисти са горди, че всекидневно сервират на читателите си същински вести от живота на известните. За това самоуверено можем да кажем, че Ивайла Бакалова е отгледала почтена щерка, с нюх за красивото и непогрешим инстинкт за стойностното. Вместо на силикон, хиалурон и екстеншъни, младата дама се е посветила на образованието, ползите й са ориентирани към извличане на нови познания, а естествената й хубост отразява чистотата на душата й. Душа, която тя и майка й са опазили неопетнена, на пук на цялата житейска нечистотия.

 

Точно тъй като сме световна медия, ще посветим идващите редове на визията на Рая и стила на майка й Ивайла. Ако можем да го обобщим с една дума, то тя е минимализъм. В духа на повелите на международния фешън подиум, Ивайла показва естествени форми, естествен цвят коса и явна липса на макиаж. Допускаме, че това е причина кожата й до през днешния ден да е свежа и гладка, без диря от естетични процедури. Същото виждаме и при  Рая - чисто лице, съвършена свежа кожа, непоказен фасон на обличане и несъмнено - луксозна дълга коса, тъкмо като при международните модели. Друго, за което желаеме да похвалим двете хубавици е обстоятелството, че не парадират с фешън марки, а залагат на ненатрапчивата хармония, нюх за цвят, съразмерност и материя. Класика и изискан, почтени за възторженостти.

Тагове: Ивайла Бакалова миска дъщеря Рая
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР