Ясно е, че всяко едно момиче трябва да има поне

...
Ясно е, че всяко едно момиче трябва да има поне
Коментари Харесай

15 тоалета, които доказват, че черното винаги ще бъде по-стилно... с черно

Ясно е, че всяко едно момиче би трябвало да има най-малко една дребна черна рокля и най-малко един черен блейзър. Добавяме и черните като още една класика за капсулния ни дрешник. Цялостните тоалети в черно обаче от време на време се одобряват като нещо прекомерно строго, от време на време скучно, а в някои случаи – като знак на разнообразни субкултури. Въпреки това през днешния ден за следващ път ще се опитаме да ви убедим, че черното постоянно е по-стилно в композиция с черно. И още преди десетилетия ни го демонстрират неведнъж огромните имена в модата като Коко Шанел, Рей Кавакубо, Йожи Ямамото и Хелмут Ланг.
               

Но в случай че черното значи грациозност, то е и цветът на протеста, тъй като е цветът, който символизира спиране на откритите дрескодове. " Тук черното е толкоз черно, че те удря като пестник в лицето. То е компактно, съвсем кадифено черно, като нощ без звезди ", пишат в Harper's Bazaar още през 1938 година за първото фешън ревю на Кристобал Баленсиага в.
               

Затова няма по какъв начин да не харесваме монохромния минималистичен тоалет в черно, който без подозрение е естествено грациозен, постоянно наподобява изискан и кара силуета да наподобява по-изящен и мекушав. Дали ще бъде композиция от кожен панталон, пуловер и дълго палто или рокля вид „ нощница “ с блейзър и груби боти – черното постоянно ще бъде новото черно. Но от време на време може да се добави някой пъстър аксесоар като в зелено или фуксия или обувки в неоново жълто за малко контрастност и многообразие.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР