Яростният принц Хари отклонил вечеря с крал Чарлз Трети и

...
Яростният принц Хари отклонил вечеря с крал Чарлз Трети и
Коментари Харесай

Хари си го връща на Чарлз: Нанесе жесток удар заради Меган

Яростният принц Хари отклонил вечеря с крал Чарлз Трети и брат му принц Уилям, състояла се в нощта след гибелта на кралица Елизабет Втора в Балморал. Причината за грубото отношение на херцога на Съсекс била, че тогава бъдещият монарх му забранил да докара обичаната си Меган Маркъл да се причисли към скърбящото семейство в часовете, откакто Нейно Величество пое последния си мирис. 

Според източници, Хари е желал брачната половинка му да бъде до него, до момента в който кралските особи се надпреварват към шотландското имение, с цел да се сбогуват с кралицата на 8 септември. Чарлз обаче потърсил по-малкия си наследник по телефона и му съобщил, че няма да бъде подходящо Маркъл да участва в този миг до другите членове на семейството. Последвал скандал, тъй като Хари направил всичко допустимо да убеди татко си, че Меган би трябвало да бъде паралелно с него до другите наследници на Елизабет Втора. Нещо повече - с помощта на разпаления диалог, принцът изпуснал самолета, който превозваше Уилям, Андрю и Едуард до Шотландия, а по този метод изгубил и опцията да се сбогува с баба си. Припомняме ви, че Хари съумя да дойде в Балморал, едвам откакто кралицата към този момент беше умряла. 

 принц Хари

Заради това, че Меган е била отхвърлена от Чарлз и поради пропиления късмет да се сбогува с баба си, херцогът на Съсекс бил толкоз гневен, че е отказал да вечеря с татко си и брат си в Балморал. Хари не можел да се помири със случилото си и поради това е хванал първия вероятен полет за Лондон, откакто прекарал нощта в имението на кралицата в Шотландия, без даже да обели дума с Чарлз и Уилям.

 принц Хари

Дали враждата сред принцовете ще се задълбочи, или срещата която следва сред Меган, Хари и краля ще постави завършек на всички кавги - ще научим напълно скоро. 

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР