Яростни съперници на облачната сцена, тази седмица Amazon и Microsoft

...
Яростни съперници на облачната сцена, тази седмица Amazon и Microsoft
Коментари Харесай

Microsoft и Amazon представиха Gluon

Яростни противници на облачната сцена, тази седмица Amazon и Microsoft си подадоха ръка, с цел да показват обща платформа, която цели да подкрепи проучванията и създаването в региона на изкуствения разсъдък. Gluon е оповестен в свободен тип и наличен до всички. Инструментът съставлява библиотека за дълбочинно образование (deep learning), което дава на разработчиците интерфейс, чрез който те ще могат да опитват, построяват, упражняват и постановат модели от региона на машинното образование, ориентирани към облачни и мобилни приложения.

Двете компании акцентират, че платформата се разграничава от околните до нея решения, които има през днешния ден с това, че Gluon разполага с акуратен и по-лесен за схващане и ръководство програмен интерфейс, като експериментирането с невронни мрежи не става за сметка на представянето.

„ Вярваме, че е значимо за промишлеността да работим дружно и съсредоточим напъните и ресурсите си, с цел да изградим технология, която да донесе изгода на по-широката общественост. Машинното образование има капацитета да промени методите, по които работим, поддържаме връзка си и си взаимодействаме. За да създадем това допустимо, ние би трябвало да сложим точните принадлежности в точните ръце и интерфейса на Gluon е крачка напред в тази ни задача “, разгласи при анонса за необятната досегаемост на технологията Ерик Бойд, вицепрезидент, Microsoft AI and Research.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР