Японското правителство наложи нови санкции върху Руската федерация, включително замразяване

...
Японското правителство наложи нови санкции върху Руската федерация, включително замразяване
Коментари Харесай

Япония с нова порция санкции срещу Русия

Японското държавно управление наложи нови наказания върху Руската федерация, в това число заледяване на активи. Санкциите са ориентирани против 36 лица и 3 организации от Русия. Освен това беше решено да се вкарат експортни ограничавания против 49 съветски компании, осведоми ТАСС.

Сред глобените са първия вицепремиер на държавното управление на Руската федерация Андрей Белоусов, вицепремиера Дмитрий Чернишенко, министъра на правораздаването Константин Чуйченко, заместник-министъра на защитата Михаил Мизинцев и ръководителя на Централната изборна комисия на Русия Ела Памфилова, Зам.-председателят на ЦИК Николай Булаев и членът на ЦИК Николай Левичев.

Отделно японското държавно управление поддържа санкционен лист и на лица от Крим, ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области.

Японската страна неведнъж е отбелязвала, че като част от своето председателство на Г-7 тази година ще се концентрира върху ограничаващите ограничения против Русия и поддръжката за Украйна.

По думите на заместник-министърът на външните работи на Русия Андрей Руденко, японското държавно управление се е съгласило с линията на Съединени американски щати за уединяване на Русия и от време на време наподобява, че Токио бяга пред локомотива.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР