Японският производител се готви да представи ново поколение на компактния си кросовър

...
Японският производител се готви да
представи ново поколение на компактния
си кросовър
Коментари Харесай

Honda HR-V 2022: брутален дизайн и функционалност!

Японският производител се готви да представи ново потомство на компактния си кросовър Honda HR-V. Моделът във вариант 2022-а година ще получи няколко модификации, които ще бъдат предназначени за разнообразни пазари. Въпреки старанието си, компанията не успя да резервира новостта в загадка. В навечерието на дебюта, който е насрочен за 18 февруари, патентни изображения на модела изтекоха в мрежата.

Благодарение на тях стана ясно, че колата е направена в същия жанр като концептуалния SUV e, показан на автомобилното ревю в Пекин 2020. По-специално, новият кросоувър на Honda е получил сходни автомобилни тънки фарове с обърнати ъгли, геометрична броня и текстурирана качулка.

Стоповете са обединени от тънка LED лента с логото на марката в центъра. Огледалата за назад виждане са инсталирани на отделни крачета. Ако на предните порти се виждат обичайни дръжки, то откъм гърба те все още са маскирани в колоните.

Публикуваните изображения обаче разкриха освен приликите с концептуалния автомобил, само че и обстоятелството, че новият HR-V ще получи няколко модификации. За тях се дават обещание разнообразни възможности за външен тип. В единия случай автомобилът ще получи радиаторна решетка с хоризонтални ламели и ризница с мрежеста вложка в долния въздухозаборник, в другия - решетка с пунктиран образец и ризница с хоризонтална хромирана вложка, която се простира през по цялата широчина на колата. И двете версии на компактния кросовър на Honda се отличават с черна пластмасова облицовка по периметъра на тялото.

Патентните изображения не разкриват интериора на новата Honda HR-V, само че той беше частично показан по-рано в тийзър изображения. Известно е, че оборудването ще включва мултимедийна система с увеличен екран, който е конфигуриран в центъра на предния панел и се издига малко над него.

Също по този начин за новия кросовъра на Honda се обещава цифрово табло и редица други новости. HR-V към този момент ще бъде оборудван с нов хибриден e: HEV елемент, основан на 2,0-литровия, i-VTEC мотор, който ще бъде допълнен от двойка електрически двигатели. Мощността се афишира на 184 к.с.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР