Производителят на електромобили NIO обяви, че компанията е сглобила своята

...
Производителят на електромобили NIO обяви, че компанията е сглобила своята
Коментари Харесай

NIO произведе 500 000 електромобила

Производителят на електрически автомобили NIO разгласи, че компанията е сглобила своята кола с следващ номер 500 000 в завода си NIO F2 (NIO Factory Two) в Хефей, Китай.

Само 10 години след основаването си и 6 след стартирането на производството на първата си кола- ES8, NIO може да се похвали с извънредно високотехнологично моделно портфолио 100% електрически коли. В същото време обаче, компанията разполага и със сериозен развоен екип и активност, с центрове както в Китай, по този начин и в Европа.

" Производството на NIO от 500 000 автомобила е олицетворение на технологиите и подобренията на марката в китайската автомобилна промишленост ", споделя Уилям Ли, създател, ръководител и изпълнителен шеф на марката. " От 2019 година насам, NIO е най-продаваната марка на пазара на премиум електрическите автомобили в Китай със междинна цена на договорката над 300 000 RMB. Премиум марките би трябвало да се стремят да бъдат пионери в промишлеността с нововъведения и да дават артикули и услуги с преживяване надхвърлящо упованията. Иновациите на NIO в технологиите, услугите и систематичните благоприятни условия са приети от неговите консуматори и сътрудници ".

NIO е и измежду водачите и в региона на зарядните станции, като предлага на клиентите си лични местоположения, на територията на които има както общоприети зарядни, по този начин и .

Юбилейният автомобил на NIO е представител на версията 2024 година на ES8.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР