Отпаднала точно преди финала на Ергенът Валерия изненада всички, като

...
Отпаднала точно преди финала на Ергенът Валерия изненада всички, като
Коментари Харесай

Валерия: Баба ми ме прати в „Ергенът”, но още ми е рано за деца

Отпаднала тъкмо преди финала на „ Ергенът ” Валерия изненада всички, като сподели, че главния мотиватор за влизането ѝ в сантименталното риалити е била баба ѝ. Тя я убедила да взе участие, с цел да си откри подобаващия мъж.

„ И аз го открих, Алек е прелестен, само че аз би трябвало да изцелявам контузиите в главата ми, тъй като другояче ще се предадат до трето потомство. Осъзнах, че още не съм подготвена да имам деца ”, това пояснение даде Валерия в изявление след напускането на имението.

Както се знае през цялото време, моделката към момента се лута в лабиринт от страсти, които са резултат от гибелта на майка ѝ, която е била най-близкия ѝ човек.

„ Аз мога да демонстрирам възприятията си, само че не мога да приказвам за тях ”, това призна Валерия, която се е сблъсквала с доста компликации в младия си живот, в това число и с груби и нападателни гаджета.



В изявлението ѝ с водещия на „ Ергенът ” Наум, той съобщи, че нейното отпадане е било най-изненадващото, на което е ставал очевидец и в трите сезона на предаването. Валерия пък сподели, че за разлика от нея, останалите три финалистки, както и Алек към този момент желаят да има семейство.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР